12000mp fabrica

50+ angajati

10+ certificari

export in Europa

GT Trailers lider poducator de semiremorci din Turcia

GT Trailers este numele de brand pentru export al firmei Gurlesenyil  Trailers. Afacere inceputa in 2007 ca si afacere de familie, s-a dezvoltat rapid avand acum exporturi in majoritatea tarilor apartinand teritoriului EU dar si pe alte continente sprijinind domeniul transporturilor cu produse inovative si calitative. 

Momentan productia se desfasoara intr-o fabrica avand 5000mp hale si 7000mp spatiu deschis. Exporturi de semiremorci se fac in circa 20 de tari din Europa. 

Fiind unul dintre liderii de piata din Turcia produc semiremorci de calitate, nefiind setati pe productie de serie mare ci mai degraba orientata catre cerintele specifice a fiecarui client.

Experienta in productia de semiremorci pentru transport si inovatiile facute pe produse au dus la realizarea unor semiremorci cu proprietati unice care asigura performanta in exploatare.

 

Despre Trailer Shop

Trailer Shop este unul dintre importatorii de seama pe piata din Romania pentru semiremorci. Detinem reprezentata exclusiva a mai multor marci prestigioase cum ar fi Lecitrailer unul dintre producatorii de top ai Europei sau GT Trailers producator turc cu vanzari in toata Europa. Mai importam si alte marci pentru a asigura o gama completa de produse cum ar fi autobetoniere si semiremorci transport vehicule. 

Certificari GT Trailers

Certificari ISO TUV Austria (ISO 9001:2015)  pentru productia de semiremorci iar produsele destinate pietei UE sunt certificate CE de organisme acreditate cum ar fi NSAI